Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je een samenvatting van veelgestelde vragen door klanten. Klik erop om de antwoorden weer te geven. Mocht jouw vraag er nou niet bijstaan kun je deze onderaan de pagina eenvoudig toevoegen.

Ja, stuur een foto van de muur waar je het kunstwerk zou willen hangen (een simpele foto met je mobiel is prima). Vermeld in je bericht natuurlijk ook het kunstwerk dat je zou willen kopen en ongeveer het formaat en de uitvoering naar keuze. Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een foto terug krijgt met daarin het kunstwerk aan je muur gefotoshopt.

Helaas is dit door Corona wat lastiger geworden op dit moment. Exposities gaan niet door, maar we zijn druk bezig om een pop-up-store in Rotterdam te openen. Dit kan echter nog wel even duren. Wanneer je echt eerst wat voorbeelden wilt zien kun je het beste even contact met Tim opnemen via het contactformulier of zijn social media kanalen. Dan kan hij vast iets regelen.

De levertijd voor de kunstwerken van Giantific is minimaal 3 weken. Na aankopen worden de werken op maat en met de hand voor je geproduceerd. Daarnaast moet ook nog de certificering geregeld worden en natuurlijk de uiteindelijke levering. Vaak wordt de levering in NL door Tim zelf gedaan, dus als je wilt kun je hem onder het genot van een koffie ook nog al je vragen stellen.

Ja, maar omdat dit wat ingewikkelder is dan in Nederland vragen we je om eerst contact op te nemen via het contactformulier. Dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor vervoer van de kunstwerken.

Ja zeker, natuurlijk staan we open voor een goede deal wanneer je meerdere werken tegelijk koopt. Neem even contact op met Tim via het contactformulier of via zijn social media kanalen. Hij denkt graag met je mee.

Ja, vul even bij de pagina "kunstwerk op maat" het formulier in dan komt Tim zo snel mogelijk bij je terug om alle mogelijkheden te bespreken.

We helpen bedrijven heel graag om 1 of meerdere ruimtes van kantoren of bijvoorbeeld openbare ruimtes te voorzien van kunstwerken die samen een verhaal vertellen en de ruimte naar een volgend niveau tillen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Met plezier maakt Tim portretten. Vul even bij de pagina "kunstwerk op maat" het formulier in, dan komt Tim zo snel mogelijk bij je terug om alle mogelijkheden te bespreken.

Nee, de beelden van Giantific worden alleen afgedrukt op de allerhoogste kwaliteit materialen. Fine art prints in prachtige lijsten,  afgewerkt naar perfectie.

Dat is eventueel mogelijk als het super hoge kwaliteit productie is dat echt als kunstwerk bewaard kan blijven in de toekomst. Dus geen canvas of bijvoorbeeld behang. Neem contact op met Tim om samen te kijken wat eventueel de mogelijkheden zijn.

Ja, in het verleden zijn er al regelmatig exposities geweest. Al is dit door de corona-tijd helaas stil komen te liggen. Tim kijkt met plezier naar de mogelijkheden om in de toekomst weer te exposeren.

Staat jouw vraag er niet bij? Voeg hem dan hieronder toe en krijg binnen no-time antwoord op je vraag: