speciaal voor jou gemaakt

Kunstwerk
op Maat

Kunstwerk
op Maat

Een aantal opdrachtgevers, publicaties / exposities waar ik trots op ben:

Voor als je echt iets heel persoonlijks wilt

Heb je een heel specifiek idee voor een kunstwerk? Of juist helemaal niet maar wel een verhaal wat je vast zou willen leggen? Naast de vrije kunstwerken van Giantific is het ook mogelijk om een kunstwerk volledig op maat te laten maken.

Denk bijvoorbeeld aan een beeld wat perfect zou passen bij jullie gezin, een kunstwerk dat een prachtige herinnering voor eeuwig vastlegt, of wellicht eentje die een moeilijke periode afsluit.

Maar denk ook aan campagnebeelden voor bedrijven of persoonlijke portretten in de unieke stijl van Giantific.

In principe is alles mogelijk! Check hier onder enkele voorbeelden en hoe het proces is verlopen.

* Tarieven voor maatwerk zijn vanaf € 750 en zijn exclusief eventuele print en omlijsting.

Giantific - Rotterdam - Friendship - Instagram - square

Friendship – Rotterdam | Kunstwerk op Maat voor de Science Gallery 2020

Container Repair (DCS)

Heel veel Rotterdamser wordt het natuurlijk niet. Driessen Container Service repareert in de Rotterdamse Haven containers die tijdens hun wereldreis beschadigt zijn geraakt.

Lassen, slijpen, stralen, uitdeuken, overspuiten. Stoer werk in een rauwe omgeving in de haven.  Toen Miguel, de directeur van DCS, mij in al zijn enthousiasme  vroeg of ik een kunstwerk wilde maken wat hét beeld voor zijn bedrijf moest worden, wist ik eigenlijk al heel snel welke kant het op moest.

Ik wilde het contrast laten zien tussen de finesse waarmee de vakmannen te werk gaan en de ruige omgeving en rauwe materialen waarmee ze werken.

Een leuk feitje is dat het prachtige model zelf werkzaam is bij DCS.

De eerste versie is geprint op Dibond (70 x 100cm). In totaal zijn er 10 limited editions beschikbaar.

Kunstwerk op maat voor Container Repair

Footprints in the Sand

Soms krijg je opdrachten waar je eerst even stil van wordt. Zo kwam Mike naar mij met de vraag of ik iets kon maken wat hem altijd zal blijven herinneren aan de moeilijke tijd die hij achter de rug had en het herstel waar hij middenin zit.

Mike is alcoholist en heeft daar jarenlang mee gevochten en zijn omgeving met hem. Tot hij om hulp heeft durven vragen en naar een kliniek is geweest.

In de kliniek las hij een gedicht met de titel “footprints in the sand” van Margaret Powers.
Hij vertelde mij zijn verhaal en vroeg of iets kon met dat gedacht.

In het kunstwerk zitten heel veel kleine verhalen verwerkt. Zo hebben alle stappen in het zand een speciale betekenis, verteld het licht iets over hoe hard het werken is om in herstel te zijn van verslaving maar is de boodschap vooral ook hoopvol en heel krachtig.

1 van 10 is geprint op museum kwaliteit (90 x 120cm).

Maatwerk Aanvragen

Leg je idee of verzoek voor aan Tim, bekijk samen wat de mogelijkheden zijn en krijg snel een indicatie van de te verwachten kosten voor jouw project.

* Tarieven voor maatwerk zijn vanaf € 750 en zijn exclusief eventuele print en omlijsting.