Kies de perfecte uitvoering voor jouw interieur

Iedereen heeft andere wensen voor de afwerking van hun Giantific kunstwerk (ingelijst, strak, zwart, hardhout, super de luxe, eenvoudig, etc). Daarom kun je super gemakkelijk zelf de uitvoering van het kunstwerk samenstellen.

Kies in de webwinkel simpelweg welke uitvoering je het mooiste vind (Ingelijst, Dibond of Chromaluxe) en selecteer vervolgens het formaat, het materiaal van bijvoorbeeld de lijst of wel of geen plexiglas. Check hieronder alle info over de verschillende mogelijkheden.

Staat jouw favoriete materiaal of gewenste formaat er niet bij? Laat het ons weten, we kunnen heel veel op maat samenstellen en denken graag mee met jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan hele geluidsdempende wanden in kantoren.

Ingelijst

Laat je Giantific kunstwerk uitvoeren in een prachtige lijst. Dit is de voordeligste optie maar zeker niet de minste. De lijsten zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk op te hangen en in verschillende versies beschikbaar.

Materiaal en kleur van de lijst
Soort Glas

Je kunt kiezen om de lijst met ontspiegeld museumglas uit te voeren. Dit zorgt voor veel minder reflectie en daarmee veel meer kijkplezier. Museumglas is niet goedkoop maar zeker de moeite waard.

Dibond

Laat je Giantific kunstwerk uitvoeren op strak Dibond, eventueel met hoge kwaliteit plexiglas en/of een prachtige baklijst. De Dibond uitvoering wordt zwevend gemonteerd en past werkelijk in ieder interieur. In combinatie met een houten baklijst kan hij zo in een museum.

HD Plexiglas (aangeraden)

Door het kunstwerk af te werken met professioneel plexiglas til je het echt naar een volgend niveau. Het ziet er super mooi uit (creëert meer diepte) maar zorgt er ook voor dat het beschermd is tegen de elementen.

Houtsoort van de Baklijst (optioneel)

Chromaluxe

De uitvoering in Chromaluxe is werkelijk van het allerhoogste niveau. Een hele bijzondere techniek waarbij de inkt doormiddel van hitte en druk overgebracht wordt op de aluminium ondergrond. Met als resultaat ongelofelijk levendige kleuren, super scherpe details, kras en vochtbestendig en minimaal 60 jaar kleur en uv-bestendig. Voor wie alleen de allerhoogste kwaliteit goed genoeg is.

Naast de prachtige “zwevende” afwerking van het Chromaluxe paneel zonder lijst kan je er ook voor kiezen om het helemaal af te maken met een luxe baklijst. Bij een baklijst zweeft het kunstwerk als het ware in de lijst. Dit wordt veroorzaakt door de halve centimeter afstand tussen de rand van het kunstwerk en het hout van de lijst.

Houtsoort van de Baklijst (optioneel)