De Walvisch – Schiedam

Series: ,

Molen De Walvisch (1794) is één van de vele molens in het prachtige oude centrum van Schiedam. Gebouwd tijdens de hoogtijdagen van Hollandse jeneverproductie toen Schiedam wereldwijd de hoofdstad van de Jenever was.

Edities: 1 van maximaal 25
Positie: Verticaal

Alle werken worden uitgegeven in een zeer gelimiteerde oplage van maximaal 25 stuks, ongeacht het formaat of de uitvoering. Om dit te waarborgen zijn alle beelden individueel gesigneerd en gecertificeerd.

23 op voorraad

Limited Editions

limited-edition-artwork-giantific

Alle kunstwerken van Giantific worden uitgegeven in een zeer gelimiteerde uitgave. Namelijk maximaal 25 stuks.

Dit betekent dat er nooit meer dan 25 stuks van een kunstwerk worden gemaakt. Ooit. Dit is ongeacht het formaat of de uitvoering.

Naast dat ik natuurlijk graag wil dat mensen jarenlang met heel veel plezier kijken naar het kunstwerk aan de muur, vind ik ook dat kunst een goede investering zou moeten zijn voor de koper. Mijn taak als kunstenaar is dan ook mede om te zorgen dat mijn kunstwerken meer waard worden.

De prijzen zijn nu bewust nog relatief laag voor zulke gelimiteerde kunstwerken maar zullen op basis van vraag en aanbod snel gaan stijgen.

Gesigneerd & Gecertificeerd

certificaat-van-echtheid-giantific

Alle kunstwerken van Giantific worden individueel gesigneerd en voorzien van een uniek certificaat van authenticiteit.

Ik vind het belangrijk dat het certificaat een klein kunstwerkje op zichzelf is. Natuurlijk is het vooral belangrijk dat het er voor zorgt dat de echtheid van het kunstwerk gegarandeerd is, maar dat betekent niet dat het een saai document moet zijn.

Zo gebruik ik hand geperst papier, reliefstempels en een prachtige lakstempel. Zoals ze dat honderden jaren geleden zouden doen. Gecombineerd met moderne technieken om alle edities individueel te certificeren.

Alle data van de kunstwerken en de certificaten wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat in de toekomst altijd de echtheid geverifieerd kan worden.

Luxe Afwerking
hoge-kwaliteit-afwerking-giantific

Alle kunstwerken van Giantific worden alleen op de allerhoogste kwaliteit geprint en geproduceerd. Naast dat er in het maken van de kunstwerken zelf ongelofelijk veel liefde en arbeid zit, is het net zo belangrijk dat het uiteindelijke fysieke product op het allerhoogste niveau wordt geproduceerd.

Daarom werkt Giantific alleen met de allerbeste printlabs en de hoogste kwaliteit materialen. Het kunstwerk dat uiteindelijk bij u aan de muur komt te hangen moet op alle gebieden perfect zijn.

Klantbeoordelingen <a href="https://www.trustpilot.com/review/giantific.nl" target="_blank">Trustpilot</a> (4,5/5):
4.5/5

Volg Giantific op Social Media en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kunstwerken en exposities

Instagram

25.000+ Volgers

Facebook

1.200+ Volgers

Pinterest

14.000+ Volgers

Speciaal voor jou gemaakt

Kunstwerk op maat?

Naast de vrije kunstwerken van Giantific is het ook mogelijk om een specifiek kunstwerk op maat te laten maken.

Denk bijvoorbeeld aan een beeld wat perfect zou passen bij jullie gezin, een kunstwerk dat een prachtige herinnering voor eeuwig vastlegt, of wellicht eentje die een moeilijke periode afsluit.

Maar denk ook aan campagnebeelden voor bedrijven of persoonlijke portretten in de unieke stijl van Giantific.

In principe is alles mogelijk, samen kijken we hoe!

Titel